Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Man overleden na val in Oost Souburg

Toegevoegd: 05-06-2007, 13.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg is dinsdagmorgen een 63-jarige man uit die plaats overleden nadat hij een val van hoogte had gemaakt.

Het slachtoffer was rond 10.55 uur aan het werk op een ladder toen hij plotseling van de ladder viel en met zijn hoofd op enkele stenen. Vanwege de ernst van zijn letsel werden twee ambulances met spoed ter plaatse gestuurd. Deze waren, samen met de politie, binnen enkele minuten ter plaatse.

Ook ging de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam ter plaatse. Deze landde op het grasveld aan de Gouwestraat. Het personeel van de mobiel medisch team werd met een politiewagen naar de gewonde man gebracht. De arts en de verpleegkundige van het traumateam hebben het ambulancepersoneel vervolgens ter plaatse geassiteerd.

Het slachtoffer is eerst in een ambulance geladen en vervolgens naar de helikopter gebracht. De patiënt is vervolgens met de helikopter overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daar werd geconstateerd dat hij een schedelbasisfractuur had opgelopen.

Het slachtoffer is in de loop van de avond aan zijn verwondingen bezweken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren