Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Automobiliste botsing Middelburg reed door rood

Toegevoegd: 22-09-2023, 12.07 uur
De auto moest na de botsing worden getakeld.
De auto moest na de botsing worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De automobiliste die donderdagmiddag in Middelburg in botsing kwam met een fietser, negeerde vrijwel zeker een rood verkeerslicht. Dat meldt de politie desgevraagd.


Op de kruising van de Schroeweg en de Torenweg ontstond rond 15.55 uur een botsing tussen een personenauto en een fietser. De auto werd bestuurd door een 48-jarige vrouw uit Middelburg, op de fiets zat een 76-jarige Middelburger. De laatstgenoemde kwam ten val en werd met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De politie heeft bij de automobilist een alcohol- en een speekseltest afgenomen, maar beiden bleken negatief. Ze had dus geen alcohol of drugs gebruikt. De bestuurster zal later op het bureau een verklaring af komen leggen over het ongeval. Volgens de politie is inmiddels echter al wel duidelijk dat de automobiliste vermoedelijk door rood is gereden.

Vanwege de aanrijding werd een deel van de Schroeweg tijdelijk afgesloten. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto getakeld, de fiets is in de omgeving gestald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren