Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Meerdere gewonden bij ongeval N57 Kamperland

Toegevoegd: 24-09-2023, 16.16 uur - Update: 25-09-2023, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een aanrijding op de Oost-Westweg (N57) bij Kamperland zijn vanmiddag meerdere personen gewond geraakt. Eén van de betrokkenen is door de politie aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed.


Tussen Kamperland en Vrouwenpolder ontstond rond 15.15 uur een botsing tussen twee personenauto's. Eén daarvan, een rode Peugeot, had een Duits kenteken. In de Duitse auto zaten vier personen. In het andere voertuig, een Nederlandse BMW, zaten drie personen. Vermoedelijk kwam de Duitse auto op de verkeerde weghelft en ontstond vervolgens een botsing met de BMW, zo heeft de politie laten weten.

Vier ambulances, een rapid responder van de ambulancedienst, de brandweer, meerdere politie-eenheden en traumahelikopter spoedden zich ter plaatse. Twee inzittenden van de Duitse auto zijn met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Twee anderen werden ter plaatse in ambulances behandeld. De arts van het traumateam reed mee in één van de ambulances. De traumahelikopter is daarom naar het Adrz in Goes gevlogen om de trauma-arts op te pikken.

De bestuurster van de Duitse auto werd aangehouden vanwege een positieve speekseltest. Van haar is een bloedproef afgenomen om te bepalen of ze inderdaad drugs had gebruikt en in welke mate dat was. De politie doet nog nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg is momenteel dicht tussen Vrouwenpolder en De Banjaard. Volgens de politie gaat de afsluiting nog geruime tijd duren. Het verkeer wordt via de parallelweg geleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren