Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 50 km

Automobiliste N57 ook verdacht van gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 25-09-2023, 10.41 uur
Twee personen werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Twee personen werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De vrouw die gisteren werd aangehouden na het ernstige ongeluk op de N57 bij Kamperland wordt niet alleen verdacht van rijden onder invloed. De automobiliste wordt ook gevaarlijk rijgedrag verweten, zo meldt de politie.


De 22-jarige Duitse kwam zondag op de Oost-Westweg tussen Kamperland en Vrouwenpolder met haar rode Peugeot in botsing in botsing met een Nederlandse BMW. Twee inzittenden van de Duitse Peugeot liepen zware verwondingen op. Zij werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Twee anderen werden ter plekke behandeld.

De politie liet gisteren al weten dat de vrouw was aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs. Een afgenomen speekseltest bleek namelijk ‘positief’. Bij de vrouw is bloed afgenomen om te onderzoeken of ze inderdaad drugs had gebruikt en in welke mate. De uitslag laat nog even op zich wachten.

Vanochtend heeft de politie laten weten dat de vrouw ook verdacht wordt van gevaarlijk rijgedrag en schuld aan een verkeersongeval waarbij anderen (zwaar)gewond raakten. Verkeersspecialisten van de Forensische Opsporing hebben gisteren op de N57 uitgebreid sporenonderzoek gedaan. De resultaten zijn nog niet bekendgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marian (26-9-2023 om 12:26)
Als de uitslagen van de onderzoeken "positief" blijken, kan die mevrouw maar beter heel hard gaan werken. Mogelijk keert geen verzekering ook maar iets uit. Goed bezig!
Vlissinger (25-9-2023 om 18:04)
Kortom, die bestuurster hoort nooit meer haar rijbewijs terug te krijgen. Ook niet na wat zielige krokodillentraantjes met als nepexcuus dat het door de drugs kwam. Wat een gek mens ben je dan dat je met 3 anderen in de auto zo gek gaat doen op de weg en medeweggebruikers zo in gevaar brengt. Hopelijk krijgt ze ook een gevangenisstraf. Sterkte voor de BMW bestuurder en de slachtoffers (die beter niet in hadden kunnen stappen).
Peter (25-9-2023 om 16:30)
Tja dat gebeurt daar al snel. Rijden ze daar geen 20km(/h of 40km/h dan zwalken ze wel over de weg. Of gaan desnoods keren daar. Je mag daar niet te snel rijden dan krijg je een prent. Dan heb je nog de politie zelf. In onopvallende auto`s. Die racen daar over de weg alsof ze Max Verstappen zijn. Die mogen je ook afsnijden, roekeloos remmen en ander gevaarlijk weggedrag vertonen. Je mag er dan weer niet iets van zeggen als ze naast je staan omdat ze toch geen haast hadden. Tja wat moet je met dat alles? Niets. Gewoon hopen dat je niet overkomt en je maar gewoon aan de regels houden. Nu maar te hopen dat de inzittende van die witte BMW geen zware verwondingen hebben en dat ze er verzekeringstechnisch nog een beetje goed vanaf komen.
Cookie-instellingen beheren