Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Deel Westerzicht afgezet vanwege verward persoon

Toegevoegd: 26-09-2023, 14.52 uur - Update: 25-10-2023, 23.32 uur
De hulpdiensten proberen de situatie onder controle te krijgen.
De hulpdiensten proberen de situatie onder controle te krijgen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een straat aan het Westerzicht in Vlissingen is momenteel afgezet vanwege een melding van een verward persoon in een woning. De hulpdiensten zijn ter plekke.


Verschillende politie-eenheden hebben zich in de buurt van het huis opgesteld. Een deel van de buurt is afgezet met linten. De brandweer en ambulancedienst staan stand-by. Zij werden rond 13.30 uur opgeroepen.

De politie bevestigt dat er sprake is van een verward persoon en probeert de situatie op dit moment onder controle te krijgen. Hiervoor zijn ook een arrestatieteam (AT) en een zogeheten Quick Response Team (QRT) opgeroepen. Beide teams zijn inmiddels ter plekke maar de persoon bevindt zich nog steeds in de woning.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (27-9-2023 om 02:16)
Gewoon naar binnen gaan, arresteren en afvoeren !! Niet zo lang over ouwehoeren.. Is alleen maar ten voordele van de persoon. Help die man (of vrouw)
Cookie-instellingen beheren