Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Twee gewonden bij ongeval Waldammeweg Middelburg

Toegevoegd: 27-09-2023, 08.10 uur
Foto 4 van 14

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjetee (27-9-2023 om 21:29)
Ik zie niet zo goed in, wat er mis is met deze kruising. Als we daar bomen moeten kappen, dan, kunnen we al het groen ook wel uit de rest van de stad weghalen. Ik vraag mij af of het wel goed gaat met @Jaap, want die reageert wel erg depressief.
Dagvlinder (27-9-2023 om 19:50)
Er is helemaal niks mis met die kruising . Mensen moet zich eens aan de verkeers regelshouden. De weg is niet onoverzichtelijk als je de verkeers regels ken. Het is een gelijkwaardige kruising en al rijdend op de waldammeweg heb je gewoon voorrang op rechts. Verkeer van rechts hoort daar te stoppen staan haaientanden op het wegdenk. Vele bestuurders die van rechts komen doen dit niet met dit als gevolg.
Kevin (27-9-2023 om 18:30)
En alweer was het raak op dit beruchte kruispunt. Dit is een gevaarlijk kruis punt, ik kom daar ook iedere doordeweekse dag langs op de fiets rond 7:20. Ik heb dit ongeluk gezien, slachtoffers waren al naar het ziekenhuis, maar er was nog volop politie en pers aanwezig daar. en de autowrakken stonden daar ook nog. Er word ook hard gereden daar, en het is daar in het verleden al vaak fout gegaan, het wordt hoogste tijd dat de verkeerssituatie daar aangepast word en veiliger wordt daar. natuurlijk dient iedereen op te letten en zich aan de regel te houden, maar tegenwoordig heeft iedereen maar haast, haast, haast. Bijvoorbeeld een weg versmalling, drempel, of andere soort hindernis vlak voor het kruispunt om hard rijden tegen te gaan.
Wannes (27-9-2023 om 17:00)
Een rotonde is op zulke punten de beste oplossing.
Sam (27-9-2023 om 15:41)
Misschien wordt het eens tijd dat daar de bomen worden omgezaagd. Het is een erg onoverzichtelijke kruising. Er gebeuren daar zoveel ongelukken. Of moet er daarvoor eerst een dode vallen?
Jaap (27-9-2023 om 09:57)
De dag is nog maar net begonnen, en jawel, daar gaan we weer de hele dag met gesukkel in het verkeer. Haast, te hard rijden, geen voorrang verlenen, niet uit je doppen kijken, telefoon in je poten onder het rijden enz. Er moeten nog veel meer verkeerscontroles komen en de brokkenmakers veel harder aanpakken.
Cookie-instellingen beheren