Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Scooterrijder gewond in Vlissingen

Toegevoegd: 29-09-2023, 01.11 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een scooterrijder is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een valpartij nabij het Vlissingse stadhuis. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer kwam rond middernacht ten val op de Dokter Friesenstraat, gelegen tussen het Stadhuisplein en de Brouwenaarstraat. De politie kwam met meerdere eenheden ter plekke en ook werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Politiemensen ontfermden zich over de gewonde in afwachting van de komst van de ambulance.

De gewonde scooterrijder is rond 00.35 uur per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De scooter is door agenten in een politiebusje geladen. De politie doet nader onderzoek naar de registratie van de bromfiets. Van de scooterrijder is een blaastest afgenomen. De uitslag hiervan is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dré (29-9-2023 om 22:54)
Hopelijk zelfde stoere knaap die in het Nollebos aan het crossen was. Assicoiaal
Cookie-instellingen beheren