Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Gewonde scooterrijder (17) Vlissingen had geen rijbewijs

Toegevoegd: 29-09-2023, 18.04 uur
De scooter is in beslag genomen voor verder onderzoek.
De scooter is in beslag genomen voor verder onderzoek.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft de scooter die gisterenavond laat betrokken was bij een ongeval in beslag genomen. De bestuurder (17) raakte gewond en had geen rijbewijs.


De bestuurder reed, volgens de politie, met een vaart over de kruising vanuit de Spuikomweg. Hij reed vervolgens de Badhuisstraat op zonder het voeren van verlichting en het dragen van een helm. De bestuurder kwam ten val op de Dokter Friesenstraat.

De hulpdiensten hebben zich over de 17-jarige jongen uit Middelburg ontfermd. Hij is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Ondertussen heeft de politie gecontroleerd of de jongeman in het bezit was van een rijbewijs. Dit bleek niet het geval te zijn. De scooter bleek niet in Nederland geregistreerd te staan. Wel laat de politie weten dat de scooter, voor zover bekend, niet afkomstig is van diefstal. De scooter is in beslag genomen voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (29-9-2023 om 20:04)
Geen rijbewijs, geen helm, geen verlichting.... "Karma is a bitch".
Cookie-instellingen beheren