Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 81 km

Gewonde bij ongeval Klaasesweg Biggekerke

Toegevoegd: 29-09-2023, 10.43 uur
Foto 1 van 6

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wallie (30-9-2023 om 10:50)
Verantwoordelijkheden afschuiven op anderen, dat kunnen we allemaal goed lees ik hier. Maar je bent als bestuurder, en zeker als motorrijder (wat ik ook ben) wel zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. Iedereen weet dat het oogsttijd is, dat er slik op de weg kan liggen. Dan pas je je daar op aan. Langzaam rijden, andere route, ander vervoersmiddel, maakt niet uit. Maar niet altijd maar met het vingertje naar een ander wijzen. Daar heb je namelijk niets aan als je zelf in de kreukels ligt.
Bart (29-9-2023 om 20:04)
Lekker makkelijk. Plaats een bordje pas op modder. Plicht gedaan als boer. Lekker rijden met je trekker.. Staat toch een bordje!!
Bram Weststrate (29-9-2023 om 18:15)
Ik wil graag even reageren op het bericht van Wallie: als je niet weet wat er is gebeurd met welk voertuig enz. is het beter te zwijgen of eerst op onderzoek uit te gaan. het bericht van Ad Jonkers slaat ook nergens op, het gaat niet over te nat of te droog en al helemaal niet over auto's van meer dan 150.000 euro. Op het geschreeuw en stom gelul van Rene ga ik niet verder in, omdat de stompzinnige opmerkingen voor zich spreken. De berichten van Harry en Jan slaan de spijkers op hun kop. Het Waterschap dient voor het onderhoud en beheer van wegen te zorgdragen ,dus wegen afsluiten of veilig begaanbaar houden in dit soort situaties.
Jan (29-9-2023 om 14:39)
@wallie het betrof hier een motor rijder en die maakte echt geen kans. Zelfs de hulpdiensten hadden moeite om zich voor te bewegen.
René (29-9-2023 om 14:34)
He stelletje schreeuwers hier, denk eens na. Een boer kan niet elke keer als hij over de weg rijdt direct een veegwagen erachteraan sturen als je op een dag 25 keer op je land moet wezen. Dus plaatst hij netjes bordjes zodat de weggebruikers er rekening mee kunnen houden en maakt de weg schoon aan het eind van de dag. Weten jullie nog van de lessen? Snelheid aanpassen indien gevaar. Niet dom doorblazen op de maximale snelheid.
Ad Jonkers (29-9-2023 om 13:06)
De landbouwers hebben de plicht het wegdek schoon te maken. Niet dat ze er ook maar aan te denken om dat te doen want zij staan boven de wet met hun levensgevaarlijke voertuigen. Een boer klaagt immers maar 3 keer; a. het is te nat, b. het is het droog of c. zijn spiksplinternieuwe auto van 150.000 euro wordt te laat geleverd...
Cookie-instellingen beheren