Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 141 km

Gewonde bij ongeval Klaasesweg Biggekerke

Toegevoegd: 29-09-2023, 10.43 uur
Door: Eugène Harthoorn

BIGGEKERKE – Bij een ongeval in het buitengebied van Biggekerke is vanmorgen één persoon gewond geraakt. Er lag veel slik op de weg.


De politie en ambulancedienst werden omstreeks 09.30 uur opgeroepen voor een ongeval op de Klaassesweg in Biggekerke. Ter plekke bleek dat er een ongeval had plaatsgevonden. Dit ongeval is vermoedelijk ontstaan door een flinke laag slik op de weg.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben een persoon onderzocht en vervolgens zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Waterschap Scheldestromen heeft er voor gezorgd dat het wegdek weer gereinigd werd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wallie (29-9-2023 om 13:02)
We kunnen de boeren en het slik wel de schuld geven. Lekker makkelijk. Maar het is toch echt de bestuurder van de auto die zich moet aanpassen aan de omstandigheden. Dus omlaag die snelheid als de omstandigheden daarom vragen.
Harry (29-9-2023 om 11:08)
1 woord: shandalig! Het is elk jaar weer prijs, wegen die nagenoeg onbegaanbaar zijn door boeren! Levensgevaarlijk!
Cookie-instellingen beheren