Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder (27) zwaargewond na ongeval Marconiweg Tholen

Toegevoegd: 30-09-2023, 14.32 uur
Foto 9 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K. Arma (7-10-2023 om 16:35)
Als je hoort hoe de gemiddelde race motor eigenaar hier het gas open draait dan is dit soort ongelukken geen verrassing. Gelukkig geen omstanders betrokken. Dit is al de 4e racemotor in de laatste 2 weekenden? Sterkte voor de nabestaanden en de hulpverleners.
Smeerkees (6-10-2023 om 10:46)
@Ikke, weer typisch een Hollandsche kortzichtige reactie. Zou hetzelfde zijn als we zouden zeggen dat iedere blanke een racist is, of iedere getinte een dief. Niets of niemand over een kam scheren als je er geen kaas van hebt gegeten.
Mijn mening (1-10-2023 om 00:17)
@ikke, doe even normaal, er zijn ook normale motorrijders. Vanachter je toetsenbord is het makkelijk oordelen. Als je het aandurft moet je zelf eens opstappen en de motor beleven........ maar je zal wel vest zitten op je stoeltje.
Ikke (30-9-2023 om 20:02)
Onbekende oorzaak: waarschijnlijk onwel geworden.....of is het misschien te veel het gas opengedraaid?, zal wel niet.....het zijn allemaal lieverdjes..houden zich aan s nelheid. Halen in wanneer het kan en mag.......en nu zielig gaan doen omdat iemand met Onbek ende oorzaak op z'n snufferd gaat?
Cookie-instellingen beheren