Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Motorrijders gewond bij ongeval Europaweg-Oost Nieuwdorp

Toegevoegd: 01-10-2023, 15.33 uur
Foto 5 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (2-10-2023 om 10:52)
het is ook veel te mooi weer.... wanneer wordt het Herfst/Winter?.....
Stephan (2-10-2023 om 10:29)
Ik ben zelf motorrijder en het was gisteren heerlijk weer voor een ritje. Helaas kwam het er niet van. Maar vanuit de tuin kon ik goed horen dat anderen wel van de gelegenheid gebruik maakte. Ik zei nog gekscherend tegen mijn partner "het lijkt wel alsof we naast het TT-circuit wonen'. Ik leef mee met degene die dit weekend bij een ongeval betrokken waren, maar het rijgedrag draagt er wel aan bij om ongevallen te voorkomen.
Michel (1-10-2023 om 23:08)
Volgende keer lekker laten liggen die aso tokkies met hun race motoren. Wat een moordenaars zijn dat joh
Jerney briars (1-10-2023 om 19:51)
Jullie weten helemaal niet waar jullie het over hebben mijn vader is een van de weinigen die verantwoord moterrijd schaam jullie met jullie vooroordelen ik walg van jullie bah
Wrx (1-10-2023 om 19:31)
Wat een vooroordelen weer, terwijl jullie niet eens weten hoe het gegaan is. Het lijkt of alle motorrijders asociale racers zijn. Terwijl dat maar een klein groepje is. De meeste genieten van een lekker stukje toeren.
Motorrijder (1-10-2023 om 19:12)
Als motorrijder zijnde, schaam (en erger) ik me eigen kapot. De laatste aantal maanden steeds meer, het lijkt of er alleen maar motor wordt gereden om zoveel mogelijk herrie te maken. Ook zoals vandaag, hoor ik de hele dag al mensen de motoren in de toerenbegrenzers knallen. Zeer onnodig, slecht voor het imago van de motorrijders en vooral erg hinderlijk om aan te horen.
Cookie-instellingen beheren