Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Motorrijders gewond bij ongeval Europaweg-Oost Nieuwdorp

Toegevoegd: 01-10-2023, 15.33 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP – Bij een ongeval op de Europaweg – Oost bij Nieuwdorp zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Twee motoren raakten beschadigd.


De motorrijders kwamen omstreeks 13.45 uur in een bocht vermoedelijk met elkaar in botsing. Door de klap belandden beide bestuurders in de berm. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plekke.

De beide gewonden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Vervolgens zijn zij beide naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Het betreft een 69-jarige man uit Oost-Souburg en een 36-jarge man uit Vlissingen De politie heeft de betrokkenen en getuigen gehoord. Het passerende verkeer is door de Koninklijke Marechaussee en de Douane langs de ongevalslocatie geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (1-10-2023 om 18:00)
Geen verrassing als een gek knetteren ze. En rijden als gekken en als ze gek genoeg zijn trappen ze je auto spiegel eraf.
Dagvlinder (1-10-2023 om 17:52)
Geen medelijden mee Bij normaal gebruik gebeurd dit niet zo snel . Vele denken dat ze weten wat ze doen tot ze op hun gezicht klappen met alle gevolgen van dien. Het leuk tevens wel oorlog begin van de middag op de a58 met die herrie die ze maakte toen ze voorbij reden.
tja was te verwachten (1-10-2023 om 17:06)
Als de desbetreffende motorrijders meereden in die grote groep motorrijders die vanmiddag over de N57 aan te racen waren(lees gevaarlijk weggedrag tov andere weggebruikers) dan was het wel te verwachten.... valt ut nog mee dat het maar 2 motorrijders zijn..
Jaap (1-10-2023 om 16:27)
De gehele dag worden we al geterroriseerd door groepen motorrijders. Op de A58 door veel te hard rijden, links en rechts inhalen en rijden op 1 wiel. Op de weg naar Domburg idem dito. Dat er nu een paar naar het ziekenhuis gebracht zijn…….het is zo. Het is een plaag aan het worden en asociaal gedrag.
Joost (1-10-2023 om 16:11)
Verbaasd mij niks dat dit gebeurd is. Het leek wel een motorrace. Alle rijbewijzen invorderen en motors in de schreden.
Cookie-instellingen beheren