Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt in Oostburg rijbewijs drankrijder in

Toegevoegd: 04-10-2023, 07.34 uur
Politie neemt in Oostburg rijbewijs drankrijder in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Oostburg iemand betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij heeft zijn rijbewijs moeten inleveren.


De weggebruiker werd aan de kant gezet voor een controle nadat het vermoeden was ontstaan dat deze onder invloed van alcohol reed. Een blaastest op straat bevestigde het vermoeden en daarom werd de persoon overgebracht naar een politiebureau om een ademanalyse te kunnen doen.

Bij de blaastest bleek de man een waarde te blazen van 575 Ug/l. Omdat de grenswaarde voor het invorderen van een rijbewijs op 570 Ug/l ligt, is het rijbewijs van de man ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (4-10-2023 om 17:04)
Ergens een beetje hypocriet, doe eens een fuik controle langs de kust als de paviljoens leeg stromen s, avonds, of is de kust het Walhalla knijpen een oog je dicht, en let eens op de sluip wegen in West Zeeuws Vlaanderen, of zet er een hek rond maak er een pretpark van!
Ad Jonkers (4-10-2023 om 08:10)
Weer een potentieel gevaar minder op de weg, althans voorlopig.
Cookie-instellingen beheren