Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Gewonde bij botsing op fietspad Goes

Toegevoegd: 06-10-2023, 08.27 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een fietser is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de fietspad langs de Ringbaan West in Goes. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.30 uur ter hoogte van de Praxis. Bij het ongeval kwamen twee fietsers met elkaar in botsing. Door deze confrontatie kwam een oudere man ten val en raakte gewond. De politie en een ambulanceteam kwamen ter plekke.

De politie heeft een gedeelte van het fietspad afgezet ten bate van de hulpverlening. De gewonde man is onderzocht en vervolgens met letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een medewerker van de gemeente heeft het wegdek gereinigd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
smeerkees (6-10-2023 om 21:27)
Tuurlijk, de fietsersbond heeft weer te klagen over het fietspad.. Pad daar is breed zat om beide richtingen in te fietsen, maar als je natuurlijk geen rekening houdt met tegemoetkomende fietsers of asociaal denkt, ik ben alleen op de weg en iedereen moet aan de kant dan krijg je dit. zelfde als met dat ongedierte van wielrenners die 4 breed fietsen en niet voor je aan de kant gaan, toeter je krijg je een middelvinger. Zouden beter handhaven op fietsers die zich niet aan de regeltjes houden!
Praxiz (6-10-2023 om 20:41)
Het fietspad is daar echt wel breed genoeg voor 2 richtingen. Verder weten we helemaal niet wat er gebeurd is.
Thijs (6-10-2023 om 11:42)
Uiteraard is er wéér een elektrische fiets bij betrokken. Ik weet nog wel dat mensen altijd praatjes hadden over opgevoerde scooters, want 'gevaarlijk', maar opgevoerde fietsen zijn net zo gevaarlijk. Echter reden die klagers waarschijnlijk niet op een scooter, maar wel op een elektrische fiets en dan komt dat niet uit natuurlijk. Bedankt daarbij ook nog eens hoe verschrikkelijk slecht voor het milieu al die accu's zijn in zowel productie, opladen en verwerking na het weggooien. De trapondersteuining zou beperkt moeten worden tot 10 km/h oid. Wil je harder, dan doe je zelf maar wat meer moeite doen. Gewoon niet zo lui zijn en zelf een beetje meer bewegen. Is nog goed voor je ook
fietsersbond Zeeland (6-10-2023 om 11:08)
Het fietspad niet breed genoeg voor 2 richtingen en zo te zien ook slecht onderhouden, gras in de randen?
Cookie-instellingen beheren