Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 91 km

Bestuurder ongeluk Sint-Maartensdijk is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 08-10-2023, 12.06 uur
De bestuurder reed vermoedelijk onder invloed van alcohol.
De bestuurder reed vermoedelijk onder invloed van alcohol.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - De automobilist die zaterdagavond in Sint-Maartensdijk van een talud reed, heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. Dat heeft de politie desgevraagd laten weten.


Een 43-jarige man uit Steenbergen raakte rond 18.30 uur van de weg bij de Sportlaan, ter hoogte van zwembad Haestinge. De brandweer moest eraan te pas komen om de man uit zijn auto te bevrijden. Nadat een portier was losgeknipt, kon de Steenbergenaar veilig uit het voertuig worden gehaald. Vervolgens werd hij met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Volgens de politie rook de man naar alcohol. Zodoende is het vermoeden ontstaan dat hij reed onder invloed van alcohol. Om die reden is in het ziekenhuis bloed bij hem afgenomen. Het bloed zal in een laboratorium worden onderzocht om te bepalen hoeveel alcohol de man precies op had. Zijn rijbewijs is in ieder geval ingenomen. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de Renault Clio van de man getakeld. Het voertuig is total loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (9-10-2023 om 13:39)
Het wordt de hoogste tijd dat rijbewijzen voor altijd worden ingenomen na het constateren van rijden onder invloed van welk bedwelmend middel dan ook. Overigens zou dat ook mogen gelden voor het niet hands-free rijden. Teveel mensen denken allemaal dat ze het wel kunnen. Probleem is vaak dat een onschuldig iemand slachtoffer kan zijn door die stomme acties. Het is bijna nooit de idiote bestuurder zelf. En nee, ik ben niet roomser dan de Paus, ook ik overtreed soms regels maar ik zal alles doen om scherp te blijven in het verkeer. Als motorrijder moet ik wel! Nu die drinkende automobilist (of andere weggebruikers) nog.
Ja-Ja (9-10-2023 om 06:51)
Nee Joris.. Je zit er naast. Ik drink geen druppel alcohol.Nooit-.Lopend,Fietsend-Motorrijdend-Varend-Autorijdend-.Nooit. Ik gebruikt ook geen drugs of ander bedwelmend middel.Nooit. En jij,Joris?
Joris (8-10-2023 om 17:49)
Blijkbaar behoor ik tot een uitstervende soort. Ik pak altijd nuchter de auto maar gezien de nieuwsberichten hier ben ik een de laatste der Mohicanen.
Cookie-instellingen beheren