Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man die voetgangster aanreed, was onder invloed

Toegevoegd: 11-10-2023, 13.31 uur
De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan.
De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De automobilist die dinsdag in Vlissingen op een zebrapad een voetgangster aanreed, verkeerde volgens de politie vermoedelijk onder invloed van zowel alcohol als drugs. Dat meldt de politie.


Rond 16.25 uur wilde een 73-jarige vrouw uit Middelburg de President Rooseveltlaan oversteken ter hoogte van de Rembrandtlaan. Ze werd hier aangereden door een 33-jarige automobilist uit Vlissingen. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De automobilist werd door agenten aangehouden nadat een voorlopige ademtest en speekseltest uitwezen dat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs had gereden. Zijn rijbewijs werd ingenomen. Na verhoor is de man weer vrijgelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sure (12-10-2023 om 00:44)
Ik ken natuurlijk de details niet, maar zoals @Jo de Koeck het hier schrijft, voel ik volop ironie. Je zwager fijn gamatst, maar deze gast mag NOOOOOOOIT meer de weg op.
vanpuffelen (11-10-2023 om 15:51)
Ik mag hopen dat deze persoon een hele hoge boete krijgt en een jaar niet rijden.
Ad Jonkers (11-10-2023 om 15:38)
@Jo de Koeck; rijbewijs voorgoed innemen en zelfs niet meer op een driewieler mogen rijden! @Michel Ja, wij leven in Nederland...... Algemene teneur van dit verhaal; het slachtoffer wordt gewoon weer dubbel gestraft. Hopelijk loopt het met haar gezondheid goed af!
Jo de Koeck (11-10-2023 om 14:22)
Daar is vroeger een vrouw doodgereden door een ex-zwager van mij, dankzij contacten bij reclassering niet gestraft. Ik hoop dat deze persoon nooit meer aan het verkeer mag deelnemen, dan kan hij na betaling naar hartelust drugs en drank zijn lichaam in gieten.
Michel (11-10-2023 om 13:45)
Vrij gelaten!!! Het moet niet gekker worden.
Cookie-instellingen beheren