Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 51 km

Persoon aangereden op zebrapad Vlissingen

Toegevoegd: 10-10-2023, 19.09 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een verkeersongeval op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Bij het ongeval raakte iemand gewond.


De aanrijding vond omstreeks 16.25 uur plaats op de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van de Rembrandtlaan. Een persoon werd door een personenauto aangereden. De politie kwam samen met de ambulance met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder van de auto is door de politie meegenomen naar het politiebureau.

De weg is gedeeltelijk afgesloten geweest ten bate van het politieonderzoek door de Verkeers Ongevallenanalyse.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.D. (10-10-2023 om 21:20)
Het is nu nog afgesloten, staan nu allerlei spooronderzoekwagens, ik woon hemelsbreed 50m verder en we horen nu continue auto's met piepende banden remmen. Rem proeven dus.
Klaas de dwaas (10-10-2023 om 21:05)
Er word overal zo onvoorzichtig gereden, te hard, niet kijken en niet willen stoppen...er is te weinig toezicht voor al dat gevaarlijk rijgedrag. Als een idioot word er gereden. Iedere simpele kan een gaspedaal intrappen maar rijden is een kunst daar hoef je geen snelheid mee te bereiken...dat zijn dwazen die razen.
R (10-10-2023 om 19:54)
Tijdens mijn werk had ik de dame ongeveer 25 meter van het zebrapad zien liggen richting bloemenlaan. Gelukkig was ze bij kennis en werd ze geholpen door omstanders.
Jac (10-10-2023 om 19:29)
Nare gebeurtenis, maar niet echt verrassend als je ziet hoe dit stuk weg vaak als racebaan wordt gebruikt. Maar ik vul nu dingen in, wellicht is het een "echt" ongeluk ontstaan door een noodlottige samenloop van omstandigheden. Sterke voor het slachtoffer.
bpt Vlissingen (10-10-2023 om 19:29)
ik zat er op te wachten dat het een keer zou gebeuren , ze rijden daar zo hard en stoppen er maar weinig voor een zebrapad
Passant (10-10-2023 om 19:23)
De kruising is nog afgesloten, 19.20 uur.
Cookie-instellingen beheren