Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Overleden duiker is een 54-jarige Belg

Toegevoegd: 14-10-2023, 23.36 uur
Een Mobiel Medisch Team bood medische bijstand.
Een Mobiel Medisch Team bood medische bijstand.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK – De duiker die zaterdagmiddag overleed bij een incident in Wolphaartsdijk is een 54-jarige Belg.


De man raakte onwel toen hij omstreeks 13.45 uur te water wilde gaan. Direct werd de hulpverlening opgestart. Ook kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse om de man te reanimeren. Ondanks de vele hulp overleefde de man het niet.

Hart van Nederland meldt op basis van informatie van de politie dat het gaat om een 54-jarige man afkomstig uit België.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (15-10-2023 om 19:21)
Iemand al opgevallen dat hij nog te water wilde gaan maar onwel werd ??
Kees (15-10-2023 om 17:47)
@ Bram Dat zal niet helpen dan duiken ze een stukje verder. Het probleem is dat duiken een zeer gevaarlijke sport is en dat de regels goed in acht moeten worden gehouden. Nooit alleen duiken en altijd met een buddy of groep en elkaar dan goed in de gaten houden. De grootste fout waarbij de meeste ongelukken gebeuren is het weer terug omhoog gaan. Dus niet van: Oh ik heb nog 5 minuten zuurstof, snel omhoog. Omhoog gaan kan 15 minuten duren of langer. Dat moet rustig en in etappes. Niet 25 meter in een keer maar per 5 meter en dan weer ff wachten. Je tijd nemen anders krijg je de caissonziekte en moet je naar de decompressie tank bij ADRZ.
bram (15-10-2023 om 16:14)
Weer 1, Wordt het niet eens tijd om duiken in Zeeuwse wateren te verbieden ? Ieder jaar zien we dat er dan hier en dan weer daar iemand die duikt of probeert te duiken verongelukt. Triest !!
Cookie-instellingen beheren