Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto rijdt door na botsing op N57 Kamperland

Toegevoegd: 25-10-2023, 10.21 uur
Auto rijdt door na botsing op N57 Kamperland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Na een aanrijding op de Oost-Westweg (N57) bij Kamperland is dinsdag aan het einde van de middag één van de betrokkenen doorgereden zonder zijn/haar gegevens achter te laten.


Rond 17.30 uur ontstond bij de rotonde bij De Banjaard een kop-staartbotsing tussen twee voertuigen. De voorste auto reed door, de bestuurster van het achterste voertuig bleef volgens de politie beduusd achter. Zij had een airbag in het gezicht gekregen en werd nagekeken door de ambulancedienst. Na controle werd zij door een omstander thuisgebracht.

De vrouw gaat zich er volgens de politie nog op beraden of ze al dan niet aangifte gaat doen vanwege het verlaten van de plaats van een verkeersongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (25-10-2023 om 16:14)
Bij dhr peter is het zo gewoonlijk de schuld van de overheid, justitie en politie. Welnee, het zijn de knullige automobilisten die er een potje van maken.
Pieter S (25-10-2023 om 16:05)
Remtest of niet ….. als je de aangeleerde 2 seconden afstand houdt en oplet dus niet met je verslaving die telefoon bezig bent kun je nooit op je voorligger knallen ! En idd er zijn best wel eens mensen die iets onder de max rijden ( niet overdrijven ) maar wanneer je op tijd uit je nest komt of op tijd vertrekt kun je alsnog op tijd op je bestemming komen !
Kees (25-10-2023 om 15:11)
Koos normaal als je dicht op je voorganger zit wel....niet altijd waar want jij zal eens express remmen want de achterste is altijd schuldig..als er getuige zijn en het ligt anders dan kan de ander o ook schuldig zijn. Die er een potje van maken.
Peter (25-10-2023 om 12:45)
Uh de achterste bleef staan. gevalletje uitgelokt met een remtest anders bleef je wel staan en werd je schade wel vergoed door diegene die achterop reed. Die heeft dus wat op zijn kerfstok. Zeker aangifte doen. En bij deze, dat komt wel vaker voor op de N57. Elkaar lekker treiteren want je mag niet inhalen, dus af en toe flink op de rem. 40 rijden waar 80 is toegestaan en als mensen toch gaan inhalen ineens gas bij geven. Mogelijk gemaakt door onze eigen overheid en gefaciliteerd door politie en justitie die deze pesters geen strobreed in de weg leggen. Tijd dat ze er zelf eens met een onopvallende auto gaan rijden. Weten ze gelijk hoe en wat het is.
Koos P. (25-10-2023 om 11:10)
Diegene die achterop knalt is altijd de schuldige. Dus wellicht komt mevrouw er zo makkelijk vanaf, nu de benadeelde partij blijkbaar zonder het erg te vinden zijn/haar weg heeft vervolgt.
Cookie-instellingen beheren