Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 75 km

Man aangehouden na achtervolging door Terneuzen

Toegevoegd: 28-10-2023, 10.46 uur
De man is ter plekke aangehouden door de politie.
De man is ter plekke aangehouden door de politie.
© Foto: Politie Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Terneuzen heeft vannacht een scooterbestuurder aangehouden. Hij bleek op een gestolen scooter te rijden.


Tijdens de surveillance zagen de dienders de bestuurder rondrijden zonder helm. Ook voerde de scooter geen kentekenplaat. Hierop gaven de agenten de man een stopteken, deze werd echter geweigerd. Hierop volgde een achtervolging. Na een rit over fietspaden, voetpaden en door plantsoenen kwam de man ten val op de Alvarezlaan. Hier hebben de agenten de man direct aangehouden.

De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en hij reed onder invloed van alcohol. Daarnaast bleek de scooter ook nog gestolen te zijn. De 38-jarige man uit Terneuzen is ingesloten en zal vandaag worden gehoord in deze zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Afml (31-10-2023 om 02:44)
@rongewoon: Zo ventje, heb je dit helemaal zelf bedacht joh? Realiseer (misschien een te moeilijk woord), maar respect moet je verdienen en zo ver ben je nog lang niet. Als je maar goed je best doet, dan wordt het misschien ooit nog wel eens iets. Succes met je pogingen om iets te bereiken.
Rongewoon (30-10-2023 om 01:46)
Politie heeft ook geen respect voor mij, waarom ik wel voor hun?
Michel (29-10-2023 om 13:38)
@Bennie, helemaal eens met je reactie.
Bennie (29-10-2023 om 05:17)
@Rongewoon, Wat STUPIEDE topic van u. (VB) Ik hoop dat u nooit een ernstig verkeerongeval zult meemaken, want dan zijn meestal onze dienders als 1e ter plaatse. Volgens u staan ze dan met hun handen over elkaar of met hun handen diep in hun zakken toe te kijken hoe iemand ernstig lijd/of veel pijn heeft. NEE!!, dan verlenen ze direct ondersteuning en eerste zorg/hulp Ik hoop dat er nooit bij u wordt ingebroken waar politie nodig is. maar ach, ze doen niets volgens u. De overlast die u ervaart (behalve die van uzelf), kunt u ook digitaal melden. Dat de politie niet bij elke vuurpijl of rotje dat afgestoken wordt direct aanwezig kan zijn lijkt me voor zichzelf spreken. Toon respect voor Politie Brandweer en Zorgmedewerkers (elke sector).
Thera (28-10-2023 om 23:03)
Beste @rongewoon, solliciteer dan gewoon; kijk of je door de eerste selectie heen komt met zo'n belevingswereld.
Rongewoon (28-10-2023 om 21:04)
Vandaag weer veel knaluitlaat auto's gezien en hard rijdende motoren, en dan s'avonds nog wat vuurwerk als afsluiter. Ik wil ook wel politie agent worden ik terneuzen. Je hoeft helemaal niks te doen heel de dag.
Cookie-instellingen beheren