Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 14 km

Man aangehouden na achtervolging door Terneuzen

Toegevoegd: 28-10-2023, 10.46 uur
De man is ter plekke aangehouden door de politie.
De man is ter plekke aangehouden door de politie.
© Foto: Politie Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Terneuzen heeft vannacht een scooterbestuurder aangehouden. Hij bleek op een gestolen scooter te rijden.


Tijdens de surveillance zagen de dienders de bestuurder rondrijden zonder helm. Ook voerde de scooter geen kentekenplaat. Hierop gaven de agenten de man een stopteken, deze werd echter geweigerd. Hierop volgde een achtervolging. Na een rit over fietspaden, voetpaden en door plantsoenen kwam de man ten val op de Alvarezlaan. Hier hebben de agenten de man direct aangehouden.

De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en hij reed onder invloed van alcohol. Daarnaast bleek de scooter ook nog gestolen te zijn. De 38-jarige man uit Terneuzen is ingesloten en zal vandaag worden gehoord in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (28-10-2023 om 19:21)
zulke idioten moet je zwaar in hun portemonnee treffen dat ze nog maanden ''plezier hebben van hun idioot gedrag en een lang rijverbod
Ad Jonkers (28-10-2023 om 14:41)
@Sjaak; bijna volledig met uw reactie eens. Echter, brommer in de pers doen klopt niet want het voertuig was gestolen! Dus teruggave aan de rechtmatige eigenaar. Voor de rest mag deze overtreder een paar flinke boetes krijgen. Voor elke overtreding minimaal € 1.000,--. Daarmee raak je zulke a-sociale hufters het hardst.
Sjaak (28-10-2023 om 12:57)
Super actie vd Politie ! Er zitten enorm veel asos op de weg in Terneuzen, en af en toe……hebben ze er 1 te pakken. Brommer in de pers doen, dat deed men 30 jaar terug ook, korte metten mee maken.
Ad Jonkers (28-10-2023 om 12:16)
Het verstand komt bij normale mensen met de jaren. Geldt zeker niet voor deze dwaas! Een waslijst aan overtredingen geeft ruimte voor een forse straf. Niet dat hij er iets van zal leren want daarvoor is zijn verstand te klein. Hopelijk een flinke lichamelijk aandenken overgehouden aan zijn valpartij. Het kan niet pijnlijk genoeg zijn!
Cookie-instellingen beheren