Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Brandweer ook vandaag op pad voor stormschades

Toegevoegd: 03-11-2023, 17.50 uur - Update: 03-11-2023, 18.45 uur
De melding stormschade aan de Elkerzeeseweg in Scharendijke.
De melding stormschade aan de Elkerzeeseweg in Scharendijke.
© Foto: Brandweer Scharendijke
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Verschillende Zeeuwse brandweerploegen zijn ook vandaag nog ingezet voor meldingen naar aanleiding van storm Ciarán die donderdag over het land trok.


Vanuit Scharendijke werd even voor 10.00 uur de brandweer gebeld nadat was ontdekt dat bij de Elkerzeeseweg een deels afgebroken tak boven de openbare weg hing. De brandweer van Scharendijke kreeg hulp van de hoogwerker uit Zierikzee om de tak veilig weg te halen.

In Geersdijk werd de brandweer rond 14.50 uur ingezet omdat een boom op een woning aan de Provincialeweg dreigde te vallen. De brandweer Colijnsplaat-Kortgene werd opgeroepen en ook de ladderwagen van de brandweer Goes werd ingezet. Andere stormmeldingen kwamen rond 08.30 uur uit de Lange Delft in Middelburg, rond 10.15 uur vanaf de Loskade in Middelburg en rond 13.50 uur vanaf de Stationsweg in Terneuzen.

Gisteren werd de brandweer ook een flink aantal keer ingezet. De brandweer kreeg toen in totaal zo'n 160 meldingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren