Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Wateroverlast in appartementencomplex Sint Philipsland

Toegevoegd: 04-11-2023, 19.26 uur
Wateroverlast in appartementencomplex Sint Philipsland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - In een appartementencomplex aan de Eendrachtstraat in Sint Philipsland is zaterdag wateroverlast ontstaan. De brandweer schoot te hulp.


De brandweer werd omstreeks 17.25 uur opgeroepen nadat was ontdekt dat er water in het trappenhuis van het gebouw stond. Ter plekke bleek in het appartementencomplex een lichtkoepel te zijn opengewaaid waardoor er regenwater het trappenhuis in liep.

De brandweer heeft het euvel zo goed als mogelijk verholpen en vervolgens de beheerder in kennis gesteld zodat deze de lichtkoepel definitief kan (laten) repareren. Na ongeveer een half uur konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren