Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet bij meldingen wateroverlast

Toegevoegd: 14-11-2023, 18.35 uur
Er kwamen onder meer meldingen van wateroverlast uit Sluiskil.
Er kwamen onder meer meldingen van wateroverlast uit Sluiskil.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De brandweer is dinsdagmiddag opgeroepen nadat vanuit de gemeente Terneuzen meerdere meldingen binnen waren gekomen van wateroverlast.


De brandweer van Sluiskil werd rond 16.40 uur naar de Bosjesweg in die plaats gestuurd. Hier bleek bij de kruising van de Vogelschorstraat het hemelwater niet goed meer weg te lopen. Nadat de rioolputten waren ontlucht en de straatkolken op weg waren geholpen met behulp van een dompelpomp, kon het regenwater alsnog worden afgevoerd via de riolering. De brandweerploeg werd vervolgens ingezet voor een ondergelopen garage bij de Baljuwlaan.

Andere meldingen waarvoor de brandweer werd gealarmeerd kwamen rond 16.40 uur vanuit de Baljuwstraat in Sas van Gent en rond 16.45 uur vanuit de Mauvestraat in Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (15-11-2023 om 10:46)
Beter wat meer mensen aantrekken om de kolken vrij te houden van blad, meer opvegen. En dan een flinke bui dan krijg je dit soort dingen. En zet op plekken met veel bomen korven neer dat de mensen ze daar in kunnen doen. Een groene kliko is daar niet voor. Al gezien in de wintermaanden, nat blad en dan in de vrieskou dan zit alles aangevroren.
bert kaiser (14-11-2023 om 20:39)
ik dacht dat er in Sluiskil een drainage buis werd aangelegd , of houd de dorpsraad de boel voor de gek ?
Cookie-instellingen beheren