Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 69 km

Ernstig verkeersongeluk N59 Zierikzee

Toegevoegd: 16-11-2023, 07.44 uur - Update: 16-11-2023, 17.02 uur
Foto 32 van 38

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
At iwab (23-11-2023 om 07:48)
At, het maakt niets uit of je met 80 tegen een blok aan rijdt of met 80 tegen een andere auto, blijkt uit vele onderzoeken. De soms optellen a 160 voegt niets toe
AT (16-11-2023 om 19:30)
Peter, je zegt dat het gissen is naar de oorzaak. In je eerste zin had je al een conclusie getrokken dat er duidelijk iemand heeft zitten slapen die niet bezig was met autorijden. Op zich is dat ook geen probleem, ik heb ook vaak slapende mensen in de auto, terwijl ik aan het autorijden ben. Dat heeft geen invloed op mijn rijden. Dat is vast niet wat je bedoelde, maar wel tegenstrijdig om te beginnen met een stellig oordeel, wat je alleen kan weten wanneer je erbij was of betrokken was bij het onderzoek en vervolgens zeggen dat het gissen is. Als mensen nou eens leren dat soort veroordelingen achterwege te laten. Het denken is al erg genoeg, maar daar doe je niemand pijn mee.
pietje (16-11-2023 om 17:55)
heel veel sterkte, voor de zwaargewonde en natuurlijk de lichter gewonde mensen.
Peter (16-11-2023 om 16:14)
Hier heeft duidelijk iemand zitten slapen die niet bezig was met autorijden. Dat valt mij vaker op. Auto´s die ineens over doorgetrokken strepen rijden als ik hen tegemoet rij. Dus op mijn helft rijden waar ze niet horen. Nee geen inhalen. Voorgangers die ineens langzaam de berm in rijden en dan tegen sturen en als een gek naar links over de weg vliegen. Gaat meestal goed. Waar zijn al die mensen mee bezig? Je kan niet alles voorkomen. Maar dit soort ongevallen is vaak verwijtbaar als de veroorzaker geen beroerte kreeg. Hoop dat ze er niets aan over houden. Het is gissen naar de oorzaak. Maar bestuurders moeten bezig zijn met autorijden. Zo kan je niet alles maar wel veel voorkomen.
Daniel (16-11-2023 om 15:20)
Corrie, Jouw reactie is gebaseerd op aannames. Je was er vast niet bij? Zo denk ik ook dat jij een kort pittig kapsel hebt, Maar goed dat is dan weer mijn aanname. Kortom, Kijk uit met wat je roept.
AT (16-11-2023 om 14:51)
Heftig ongeval. Heel veel sterke voor de betrokkenen. @corrie Wat een botte reactie om gelijk zo veroordelend te reageren. Dit kan erg kwetsend zijn voor betrokken. Houd in dat geval wat je denkt lekker voor jezelf. Want volgens mij heb je geen hoe makkelijk er veel schade ontstaat. Als twee auto's met 80 kilometer per uur (wat je daar mag rijden) frontaal op elkaar rijden is het verschil 160 kilometer per uur. Dan krijg je een heleboel schade. Bekijk maar eens een filmpje op YouTube van een auto die met 50 of 80 tegen een muur rijdt en wat voor schade daar ontstaat. Dus als je het niet hebt zien gebeuren, (ver)oordeel dan ook niet.
Cookie-instellingen beheren