Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw beledigt agenten, start livestream en wordt opgepakt

Toegevoegd: 19-11-2023, 16.29 uur
Vrouw beledigt agenten, start livestream en wordt opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Middelburg op straat agenten beledigd. Nadat ze hierop werd aangesproken, startte ze een videostream. Uiteindelijk werd de vrouw aangehouden.


De vrouw werd door de politie aangesproken met de vraag of het wel goed met haar ging. Kennelijk was deze bezorgdheid niet gewenst want de vrouw begon de agenten in het bijzijn van passanten voor van alles uit te maken. Daarbij gebruikte ze volgens de politie ook een "verschrikkelijke ziekte".

"Toen ze hiermee geconfronteerd werd, begon ze de staandehouding live te streamen. Want, zoals ze zei: ze had 26.000 volgers en die moesten hier getuige van zijn", zo vertelt de politie op social media. Omdat de vrouw haar toon niet aanpaste en bovendien geen identiteitsbewijs kon tonen, veranderde de staandehouding in een arrestatie. Zodoende is ze "geheel live" aangehouden en voorgeleid, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephan (20-11-2023 om 11:58)
Ik vind het wel bijzonder hoe de politie omgaat met overduidelijk een BN-er. Het zal me niks verbazen als er binnenkort demonstranten voor de deur staan om op te komen voor de rechten van influencers.
anon (20-11-2023 om 11:45)
Weet iemand waar is de livestream is terug te kijken?
Vlissinger (20-11-2023 om 07:57)
Dit soort gestoorde livestream narcisten die aangehouden worden zie je wel vaker voorbij komen op 'social' media en weet je wat ze stuk voor stuk schreeuwen? Juist ja, ik heb niks gedaan. Met andere woorden, deze kleuters in volwassen lichamen denken hiermee de politie in het kwade daglicht te kunnen zetten, maar zijn zo lomp dat ze niet snappen dat ze zichzelf voor heel NL voor lul zetten.
Drica (19-11-2023 om 22:59)
Hopelijk is er genoeg ruimte voor de zitting want haar volgers mogen die ook live meemaken . Ik hoop dat haar account wegens misbruik al buiten werking is gesteld en dat ze een internet verbod voor langere tijd krijgt kan ze lachen in deze tijd waarin alles via apps etc gaat. Ik heb dus echt geen medelijden met haar gewoon onbeschoft en gestoord.
Mijn mening (19-11-2023 om 22:58)
Dat je filmpjes maakt gaat al ver maar als je dat zonder toestemming plaatst mag van mij strafbaar worden. Ze maakt in ieder geval wel duidelijk dat ze een paar aansluitingen in d'r bovenkamer mist.
GoverntheMente (19-11-2023 om 18:57)
Ik vind het wel mooi dat ze het gelivestreamd heeft. Kan iedereen zien hoe ze zich gedroeg en wat de gevolgen daar van zijn. Ze zal wel dronken zijn geweest en een slechte dronk hebben.
Cookie-instellingen beheren