Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boom omgevallen Aagtekerkseweg Aagtekerke

Toegevoegd: 24-11-2023, 18.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

AAGTEKERKE – De brandweer van Oostkapelle is vrijdagavond ingezet voor het verwijderen van een omgevallen boom buiten Aagtekerke.


De vrijwilligers werden omstreeks 17.50 uur opgeroepen voor een melding van een stormschade aan de Aagtekerkseweg. Ter plekke aangekomen, bleek dat er een grote boom was omgevallen en overdwars over de weg lag.

Met behulp van gespecialiseerd materiaal en een kraan is de boom in stukken gezaagd en weggelegd. De weg was enige tijd versperd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (25-11-2023 om 10:32)
@C. de Visser: het waterschap kijkt niet mee, waar ze goed in zijn is het jaarlijks fors verhogen van de belastingen met onderbouwing van allerlei flauwekulverhalen.
Van Suiker (25-11-2023 om 08:47)
Het zijn sterke bomen, die zijn wel wat gewend. Gewoon goed opletten en niet op je telefoon kijken dan ontwijk je zo'n boom makkelijk.
C. de Visser (24-11-2023 om 20:17)
al lang wordt door omwonenden gewaarschuwd dat je niet bij harde wind of storm door de Aagtekerkeweg moet rijden. Kijkt het waterschap ook wel eens mee of moeten er eerst doden vallen?
Cookie-instellingen beheren