Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 270 km

Chauffeur ongeluk Zuiddorpe moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 27-11-2023, 12.31 uur
De chauffeur reed inderdaad onder invloed van alcohol.
De chauffeur reed inderdaad onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - De vrachtwagenchauffeur die vanochtend betrokken was bij een verkeersongeluk in Zuiddorpe heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij had inderdaad teveel alcohol gedronken om nog te mogen rijden.


De 63-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goes raakte rond 07.40 uur betrokken bij een botsing met een bedrijfsbusje en een personenauto. Eén van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht. De auto en het busje moesten worden getakeld. Over de toedracht van de aanrijding is nog niets bekend.

Nadat bij alle betrokkenen een blaastest was afgenomen, bleek dat de vrachtwagenchauffeur vermoedelijk te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en op een politiebureau werd het vermoeden tijdens een ademanalyse bevestigd. Volgens de politie blies de Goesenaar een waarde van 630 Ug/l. "We hebben zijn rijbewijs ingenomen", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (27-11-2023 om 21:14)
Geen ene bestuurder mag zo achter het stuur maar van een beroeps mag je nog meer verwachten
Bram (27-11-2023 om 18:47)
Niet de slimste van de 63 jarigen.
Peter (27-11-2023 om 17:01)
Nou ik werd vanmiddag op de N57 even door een blauwe Seat van de weg gedrukt. Een Duitsers die voor mij reed moest vol in de ankers en een kraanwagen zag de verkeersterrorist net op tijd aankomen toen die rechts ging inhalen. En daarna die Duitsers lopen jennen. Wat voor debiel er in die blauwe Seat zat weet ik niet maar rijbewijs voorgoed inleveren.
Kees (27-11-2023 om 16:39)
Te hopen dat de werkgever zijn verstand gebruikt. Op zondag avond zo'n beroerde weekend gehad nog even flink zuipen. Bekwaamheid zeggen ze..
grensarbeider (27-11-2023 om 14:32)
Op maandagochtend in alle vroegte besluiten om met je zatte kop een vrachtwagen te gaan besturen. Ben je dan 63 jaar geworden om te denken dat dit zo vlak voor je pensioen een goed idee is? Hoe vaak ben je er al eerder wel mee weggekomen? Wees maar heel blij dat je niemand dood hebt gereden! Heel veel sterkte aan de andere betrokkenen.
vanpuffelen (27-11-2023 om 14:16)
Het is te hopen dat zijn werkgever nog een ander baantje voor hem heeft .(knap stom)
Cookie-instellingen beheren