Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 345 km

Chauffeur ongeluk Zuiddorpe moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 27-11-2023, 12.31 uur
De chauffeur reed inderdaad onder invloed van alcohol.
De chauffeur reed inderdaad onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

ZUIDDORPE - De vrachtwagenchauffeur die vanochtend betrokken was bij een verkeersongeluk in Zuiddorpe heeft zijn rijbewijs moeten inleveren. Hij had inderdaad teveel alcohol gedronken om nog te mogen rijden.


De 63-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goes raakte rond 07.40 uur betrokken bij een botsing met een bedrijfsbusje en een personenauto. Eén van de betrokkenen is naar het ziekenhuis gebracht. De auto en het busje moesten worden getakeld. Over de toedracht van de aanrijding is nog niets bekend.

Nadat bij alle betrokkenen een blaastest was afgenomen, bleek dat de vrachtwagenchauffeur vermoedelijk te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en op een politiebureau werd het vermoeden tijdens een ademanalyse bevestigd. Volgens de politie blies de Goesenaar een waarde van 630 Ug/l. "We hebben zijn rijbewijs ingenomen", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (27-11-2023 om 14:15)
Sjongejonge... 7:40 en dan al met je zatte hoofd achter het stuur van een vrachtwagen gaan zitten. Dan ben je toch echt niet met je werk bezig. Goeie reclame voor de baas ook. Rijbewijs afpakken.
Sjakie (27-11-2023 om 13:34)
Weer een vacature erbij....
Cookie-instellingen beheren