Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetgangster aangereden door auto in Goes

Toegevoegd: 27-11-2023, 19.49 uur
De voetgangster is naar het ziekenhuis gebracht.
De voetgangster is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een voetgangster is gewond geraakt toen ze maandagavond door een personenauto werd aangereden. Het ongeluk gebeurde op de Westwal in Goes.


De aanrijding gebeurde rond 18.50 uur ter hoogte van het zebrapad bij De IJswinckel. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer en brachten dit met onbekend letsel naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto heeft tegenover de aanwezige agenten een verklaring afgelegd en mocht daarna zijn weg vervolgen. De auto liep schade op aan de voorzijde.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (28-11-2023 om 08:09)
Het is aan de overige weggebruikers om hun ogen open te houden en de snelheid aan te passen. Het is makkelijk zat om de verantwoordelijkheid steeds bij een ander te leggen. Dit geldt ook voor voetgangers en fietsers die er ook wat aan kunnen doen om beter zichtbaar te zijn. Zwart kleedt mooi af maar is bij slecht weer en in het donker een slechte combinatie.
Ja-Ja (28-11-2023 om 07:57)
Dus met deze ruitschade mag men gewoon doorrijden? Ik denk het niet maar de politie heeft gesproken. en die heeft de lagere school afgemaakt. Aan Anoniem,Met dat weer snelheid aanpassen en goed uitkijken !!!Moeilijk hé. Op plek ongeluk is genoeg licht. Niet de straatverlichting de schuld geven. Zie je het niet goed,dan even je ogen laten testen. Graag commentaar. PS Fietsers en voetgangers moeten ook goed uitkijken!
Anoniem (27-11-2023 om 20:34)
Ik reed net langs en zag de vrouw staan langs de kant van de weg. Ik moet bekennen dat ik voor de kleinere jumbo in Goes op bijna datzelfde moment ook bijna een voetganger geraakt had. Door het regenachtige weer en dat er geen verlichting is bij dat voetpad zag ik hem daarom gewoon niet staan. Het is levensgevaarlijk in Goes en als voetganger of fietser en helaas zullen er nog veel volgen! Aan goes om beter te verlichten of de situatie veiliger te maken!
Cookie-instellingen beheren