Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetgangster aangereden door auto in Goes

Toegevoegd: 27-11-2023, 19.49 uur
De voetgangster is naar het ziekenhuis gebracht.
De voetgangster is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een voetgangster is gewond geraakt toen ze maandagavond door een personenauto werd aangereden. Het ongeluk gebeurde op de Westwal in Goes.


De aanrijding gebeurde rond 18.50 uur ter hoogte van het zebrapad bij De IJswinckel. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer en brachten dit met onbekend letsel naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto heeft tegenover de aanwezige agenten een verklaring afgelegd en mocht daarna zijn weg vervolgen. De auto liep schade op aan de voorzijde.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (29-11-2023 om 00:17)
VdVoncck, bel even naar de politie om uitleg te vragen aan de hand van je eigen analytisch vermogen en hieruit opgemaakte persoonlijle conclusies. Het antwoord zal je vast verrassen..
Edjetere (28-11-2023 om 18:18)
@VdVonk: zie mijn eerdere reactie die ook op uw opmerkingen van toepassing is.
VdVonck (28-11-2023 om 14:53)
Dus je rijdt iemand aan op een zebrapad. Ruit ligt aan diggelen (weliswaar niet in het gezichtsveld maar toch), vervolgens mag je terplekke een verklaring afleggen en verder rijden. De politie is een lachertje met hun willekeurig handelen. Ze zijn snel vergeten wat er een stukje verderop is gebeurd. Maargoed, de daarbij betrokken debi*l loopt ook al lang en breed vrij rond.
Edjtee (28-11-2023 om 14:38)
@Ja-Ja: Waar slaat je vervelende arrogante toon in je reactie op? Wat meer respect voor politiemensen en andere personen zou wel op zijn plaats zijn. Neem een voorbeeld aan de andere reacties, die wel op een normale manier zijn weergegeven.
timsalabim (28-11-2023 om 09:27)
Goes is inderdaad gevaarlijk voor fietsers en voetgangers en voor automobilisten een ware marteling om doorheen te rijden met al die rotondes waar de gemeente kennelijk zo'n fetisch voor heeft.... Die rotonde bij het stadskantoor voor de tunnel is zelfs totaal overbodig; dat had net zo goed een bocht kunnen zijn. Volgens mij vinden de gemeente ambtenaren het gewoon hartstikke grappig om de meest onmogelijke on onoverzichtelijke verkeers situaties te realiseren....
Vlissinger (28-11-2023 om 08:17)
!@anoniem, helemaal mee eens. De regen speelt vaak een rol bij dit soort ongevallen en de verlichting moet juist hierom vaak een stuk beter bij zebrapaden. Dat is niet alleen in Goes het geval. Maar wat natuurlijk ook belangrijk is, is dat voetgangers dit zelf ook moeten snappen dat de regen soms het zicht belemmerd. Sommigen zijn.zo brutaal, dat ze niet eens kijken of ze gezien worden en gewoon die voorang nemen op goed geluk. En ja, de automobilist is dan helaas altijd fout. Sterkte toegewenst voor het slachtoffer en de bestuurder. Hopelijk valt de verwonding mee.
Cookie-instellingen beheren