Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Auto over de kop Prelaatweg Aagtekerke

Toegevoegd: 04-12-2023, 09.11 uur - Update: 04-12-2023, 09.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

AAGTEKERKE - Bij een ongeval op de Prelaatweg bij Aagtekerke is maandagmorgen een persoon lichtgewond geraakt. Bij het ongeval belandde een auto ondersteboven.


De politie, brandweer en ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 08.15 uur opgeroepen nadat was gemeld dat tussen Aagtekerke en Westkapelle een personenauto op zijn kop terecht was gekomen. Gelukkig bleek de bestuurder niet bekneld te zitten en na onderzoek bleek zijn letsel ook mee te vallen. De man hoefde niet met de ambulance naar het ziekenhuis.

De auto raakte eerst in de berm voordat deze op zijn kop belandde. De bestuurder heeft verklaard dat hij aan de knop van de autoverwarming zat en daardoor kennelijk de macht over het stuur verloor. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Seat Ibiza getakeld. Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke enige tijd afgesloten. Na een uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren