Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Motorrijder gereanimeerd na ongeluk Nieuwendijk Axel

Toegevoegd: 05-12-2023, 14.33 uur
Foto 15 van 18

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (6-12-2023 om 11:41)
@VdVonck, voordat je gelijk een reactie plaats, moet je eerst eens goed nadenken wat je gaat schrijven. Zal zeker helpen om de terechte reacties van de reageerders te verminderen.
Fiatrijder95 (6-12-2023 om 06:37)
Laten we allemaal vriendelijk zijn tegen elkander. De politie heeft daar de touwtjes in handen en zegt wie waar niet mag staan . Sterkte voor de betrokken
VdVonck (6-12-2023 om 00:25)
@Bram: over de toedracht rep ik geen woord. Dat zal het onderzoek wel uitwijzen. Bovendien is dat bijzaak. Het heeft in ieder geval een leven geëist, erger kan het niet worden. Vlissinger: ik zeg niets over de bestuurder van de auto. Deze is net zo goed slachtoffer. Over narcisme begin ik maar niet, zweef maar verder!
VdVonck (6-12-2023 om 00:16)
Als ze getuige waren hadden ze al bij het politieteam gestaan. Familieleden worden in zo'n situatie ook dichterbij gelaten. Ik spreek uit ervaring en mijn reactie is mijn mening. Jullie zijn stuk voor stuk experts in ongeval analyse.
Vlissinger (5-12-2023 om 18:36)
@VdVonck, wat een kleuterachtige narcistische reactie. Jij weet niet eens wie dat zijn en ten tweede, wie ben jij om te oordelen wie daar wel en niet horen te staan (oud of jong). Lekker bekrompen ben je dan om zo te oordelen. Die automobilist zal zich gigantisch rot voelen omdat ie de motorrijder over het hoofd heeft gezien. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Jullie gaan je dierbare later weer zien en dat gaat zeker gebeuren. Toen ik iemand verloor die dicht bij me stond heb ik heel veel near dead experience (bijna dood ervaringen) video's op youtube bekeken en er zijn vele bewijzen te vinden dat dit waar is en ben zelf niet eens gelovig. Let op tekens, het leven houdt nooit echt op. De ziel bestaat. Ik hoop dat dit wat troost geeft.
bram goeree (5-12-2023 om 18:31)
nogal vlug met jou oordeel zonder de precieze toedracht te weten VdVonck .dus schaamte geld denk ik meer voor jou
Cookie-instellingen beheren