Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Motorrijder gereanimeerd na ongeluk Nieuwendijk Axel

Toegevoegd: 05-12-2023, 14.33 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - Op de Nieuwendijk in Axel is dinsdagmiddag een motorrijder gereanimeerd na een ernstig verkeersongeval. De politie onderzoekt de toedracht van de botsing.


Het ging rond half twee mis bij de kruising met de Vaartstraat. Ter plekke kwamen een motor en een personenauto met elkaar in botsing. Twee ambulanceteams werden opgeroepen om hulp te verlenen. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd gealarmeerd, maar deze werd uiteindelijk niet ingezet. Wel kwam een Belgische traumateam over de weg ter plaatse om assistentie te verlenen.

Het slachtoffer raakte volgens de politie ernstig gewond. Volgens de politie is de motorrijder gereanimeerd op straat. De ambulancedienst heeft de motorrijder met ernstige verwondingen met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Later meer


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eenmalig (5-12-2023 om 17:43)
@VdVonck misschien waren ze aan het kijken naar een volvo xc60
TomTom (5-12-2023 om 16:43)
Die Oudjes zijn mogelijk getuigen en verzocht te blijven staan. Of misschien wel familie van het slachtoffer. Daar had u niet over nagedacht waarschijnlijk, Bah Bah Sterkte voor de nabestaanden.
Pronieuws (5-12-2023 om 16:32)
Wel aan het vooroordelen misschien zijn dit wel getuigen je weet het niet!?
VdVonck (5-12-2023 om 16:00)
Bah bah, die 2 oudjes op de fiets hadden niks beters te doen? Opa klautert zelfs over de hekken van de autodealer om maar dichtbij te kunnen staan. Schaam jezelf! Sterkte voor de nabestaanden van deze motorrijder.
Cookie-instellingen beheren