Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vier auto's betrokken bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 06-12-2023, 14.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vier auto's zijn woensdagmiddag betrokken geraakt bij een kleine kettingbotsing op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Het bleef gelukkig bij materiële schade.


Een blauwe Fiat Punto en een zwarte Range Rover kwamen rond 14.00 uur met elkaar in botsing, vermoedelijk tijdens een parkeermanoeuvre. Door de aanrijding botste de Fiat tegen een geparkeerd staande witte Subaru. Deze reed op zijn beurt tegen een blauwe Fiat Panda. Dit laatste voertuig had een trekhaak en raakte daardoor op het eerste zicht niet beschadigd.

De Fiat Punto en de Range Rover liepen beide schade op aan een voorwiel. Deze voertuigen moesten worden opgehaald door bergingsbedrijven. Bij het ongeluk bleek niemand gewond te zijn geraakt. Vanwege de botsing was de Paul Krugerstraat tijdelijk afgesloten tussen de kruising met de Industrieweg en de kruising bij de Keersluisbrug.

Op de Paul Krugerstraat hebben in het verleden al vaker soortgelijke ongelukken plaatsgevonden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (9-12-2023 om 09:31)
Gelukkig waren wij nog niet thuis en gaan we binnenkort verhuizen.
Vlissinger (9-12-2023 om 08:27)
@R, heeft niks met vrachtwagen chauffeur te maken. Ieder gezond denkend mens die zijn of haar rijbewijs heeft gehaald weet dat je eerst goed een aantal keer in je spiegels kijkt voor en tijdens het wegrijden. Ongelofelijk dat dit nog uitgelegd moet worden. Wat een niveau.
R (8-12-2023 om 16:56)
Ah vrachtwagen chauffeur,dat verklaart alles....
Vlissinger (8-12-2023 om 15:17)
@r, ik heb ook aan een drukke weg gewoond en heb ook zat met de vrachtwagen in de Randstad rondgereden en overal scheurde auto's als malloten rond. Hoe komt het dat ik dan altijd die scheurende idioten aan zag komen in mijn (vracht)autospiegels en jij niet? Misschien moet je dan toch maar eens aan een bril gaan denken? Je weet toch dat ze er vaak rijden. Hou er dan rekening mee want die gekken doen het niet. Simpel.
r (8-12-2023 om 12:15)
@Vlissinger , suc6 met je spiegels als iemand 70 rijd. Dan zie hem niet tot dat je weg rijd. Zelfde geld voor die benidorm basterds die op hun E bike het verdommen om snelheid terug te nemen .
Ronald (7-12-2023 om 10:48)
De hele Paul Krugerstraat is zo nu en dan een racebaan. k hoor ze regelmatig langs komen vliegen met knallende uitlaten, Gaan dan de Badhuisstraat in en scheuren daar weer weg naar het stoplicht bij de watertoren. Daar vliegen ze weer richting de bioscoop. En politie zie je zelden, Het verbaast me dat er niet meer ongelukken gebeuren.
Cookie-instellingen beheren