Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vier auto's betrokken bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 06-12-2023, 14.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vier auto's zijn woensdagmiddag betrokken geraakt bij een kleine kettingbotsing op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Het bleef gelukkig bij materiële schade.


Een blauwe Fiat Punto en een zwarte Range Rover kwamen rond 14.00 uur met elkaar in botsing, vermoedelijk tijdens een parkeermanoeuvre. Door de aanrijding botste de Fiat tegen een geparkeerd staande witte Subaru. Deze reed op zijn beurt tegen een blauwe Fiat Panda. Dit laatste voertuig had een trekhaak en raakte daardoor op het eerste zicht niet beschadigd.

De Fiat Punto en de Range Rover liepen beide schade op aan een voorwiel. Deze voertuigen moesten worden opgehaald door bergingsbedrijven. Bij het ongeluk bleek niemand gewond te zijn geraakt. Vanwege de botsing was de Paul Krugerstraat tijdelijk afgesloten tussen de kruising met de Industrieweg en de kruising bij de Keersluisbrug.

Op de Paul Krugerstraat hebben in het verleden al vaker soortgelijke ongelukken plaatsgevonden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Automobilisten zijn vervelend (7-12-2023 om 06:42)
Maak hier maar een autoluwe 30 zone van
Jac (6-12-2023 om 20:57)
Naast het feit dat dit stuk weg vaak als een racebaan wordt gebruikt zal het steeds drukker wordende verkeer ook een factor kunnen zijn.. Meer verkeer betekend (helaas)meer ongelukken.
Lezer (6-12-2023 om 19:43)
Ging weer niet zachtjes allemaal Snap nog altijd niet dat de oude, flitskast is weg gehaald al zo veel zien gebeuren en zoveel mensen aangereden Die tussen de auto's wilde oversteken Op deze racebaan ! Blij dat ik er inmiddels niet meer woon
Vlissinger (6-12-2023 om 18:40)
En daar heb je dus autospiegels voor. Je kijkt er eerst in als je vanuit een parkeerplaats wegrijdt. Ik sta er altijd weer versteld van hoeveel mensen veels te weinig in hun spiegels kijken. Ook de achteruitkijkspiegel gebruiken veel mensen niet (behalve als ze voor het stoplicht staan) en dan lekker 30 gaan rijden waar je 50 mag zonder te kijken of er misschien mensen zijn die wel 50 willen rijden en een beetje haast hebben. Dat soort amateurs op de weg mogen ze wat mij betreft ook bekeuren voor het veels te langzaam rijden over een hele route. Die horen niet op de weg thuis. Maar ja, dat gaat natuurlijk niet gebeuren.
Miranda (6-12-2023 om 16:05)
Ze rijden zo hard dat je niet eens met fatsoen kan parkeren want dan moeten ze remmen.
Cookie-instellingen beheren