Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zaterdagnacht code geel vanwege storm Elin

Toegevoegd: 09-12-2023, 09.27 uur
Zaterdagnacht code geel vanwege storm Elin
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Aanstaande nacht worden er zware windstoten verwacht. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor de kustgebieden.


In de nacht van zaterdag op zondag worden er in de kustgebieden zware windstoten verwacht. Deze weersomstandigheden worden veroorzaakt door storm Elin. De windstoten kunnen landinwaarts oplopen tot snelheden van 75 km/uur. Direct aan de kust kunnen zelfs snelheden van 90 km/uur worden bereikt.

De verwachting is dat de storm ongeveer rond 01.00 uur zal aanwakkeren en zal aan blijven houden tot zondagmorgen 09.00 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (10-12-2023 om 15:10)
@Hoe zou het dan moeten ?? Meer in de trant van laat maar waaien, het zal wel meevallen ?? Een gewaarschuwd mens telt voor twee !
bram goeree (9-12-2023 om 17:59)
misschien eens zorgvuldiger omgaan met die ''codes'' .zo hebben ze geen nut omdat velen ervan uit gaan dat het wel zal mee vallen .en neem aan dat dit niet de bedoeling is
Cookie-instellingen beheren