Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste motorrijder gewond aangetroffen bij Rilland

Toegevoegd: 16-12-2023, 21.09 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Tijdens een zoekactie is zaterdagavond bij Rilland een vermiste motorrijder gewond aangetroffen. Hij is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


Volgens de politie kwam rond 19.00 uur de melding binnen dat een crossmotorrijder van huis was vertrokken en nu vermist werd. Een half uur later werd de gewonde gelokaliseerd in het buitengebied tussen de Hagedijk en de Oude Rijksweg (N289). Hierop werden de hulpdiensten ingeschakeld.

Het slachtoffer bevond zich op een terrein naast de spoorlijn. Naast de politie en de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen. Die kwam onder meer met een terreinvoertuig ter plekke om het slachtoffer naar een ambulance te kunnen brengen. Vanuit Rotterdam kwam een traumateam per auto naar de ongevalslocatie.

Rond 20.30 uur is de gewonde, volgens de politie een man, met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis buiten de regio. Vanwege het incident moest het treinverkeer ter plekke tijdelijk passeren met aangepaste snelheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Weststrate (17-12-2023 om 10:16)
Knap stukje samenwerking van de hulpverleners, mag ook eens gezegd worden, en voor het slachtoffer hopen dat het goed komt, sterkte!
Cookie-instellingen beheren