Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder gewond na valpartij in Kloetinge

Toegevoegd: 18-12-2023, 12.16 uur
Het ongeluk gebeurde op de Schimmelpenninckstraat.
Het ongeluk gebeurde op de Schimmelpenninckstraat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Een scooterrijder is maandagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. Dat gebeurde in Kloetinge. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.


Het slachtoffer ging rond 09.20 uur door onbekende oorzaak met zijn scooter onderuit op de Schimmelpenninckstraat. De ambulancedienst werd gewaarschuwd en ook de politie ging ter plekke.

Na onderzoek bleek de jongeman niet per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden. Voor zover bekend viel zijn letsel mee en liep ook de scooter geen grote schade op.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lorenzo van Dalen (18-12-2023 om 14:08)
Ik ben desbetreffende persoon waar het ongeluk om gaat. ik ben ver terug gevallen door een meneer met een hond. De hond rende op een balletje af die meneer gooide naar mijn scooter en ik hierdoor moest uitwijken. Toen ben ik verder gereden na de val en werd onwel.
senna rijk (18-12-2023 om 13:39)
Oh nee toch! beterschap
Cookie-instellingen beheren