Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Buitenbrand Singel Arnemuiden geblust

Toegevoegd: 23-12-2023, 21.41 uur
De brandweer van Arnemuiden heeft het brandje geblust.
De brandweer van Arnemuiden heeft het brandje geblust.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij de Singel in Arnemuiden heeft zaterdagavond een buitenbrand gewoed. De brandweer rukte uit om het brandje te blussen.


De brandweer van Arnemuiden werd rond 20.30 uur opgeroepen om te blussen nadat was ontdekt dat brand was gesticht bij de Singel. Met behulp van een straal hoge druk heeft de brandweer de vlammen gedoofd.

Bij de Singel wordt regelmatig brand gesticht. In september was het in één week tijd zelfs drie keer raak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarom.... (25-12-2023 om 11:30)
Waarom blussen en opruimen? Laat maar gaan daar op dat dorp zodat de ouders op zondag kunnen zien wat hun kindertjes gedaan hebben. Als ze er dan schande van spreken in het kerkje zal er misschien iets aan gebeuren. Tot die tijd blijft het daar maar doorgaan en kijken de ouders schijnheilig de andere kant op.
Timsalabim (25-12-2023 om 06:20)
Is in zo’n beetje alle Zeeuwse dorpen met oud en nieuw, lijkt wel alsof die kleine genenpool er voor zorgt dat men alle realiteitszin verliest met oud en nieuw…
Klaas vaak (24-12-2023 om 11:53)
Die van mij doet dat niet zeggen ze dan
camiel (24-12-2023 om 11:34)
Het wordt echt tijd dat er hier in Arnemuiden gehandhaafd gaat worden. Vanaf September is het zware vuurwerk iedere avond al aan de gang. Dit is alvast een voorloper van wat ons weer met Oudejaars avond staat te wachten. Het is complete anarchie hier. Stop deze waanzin.
Cookie-instellingen beheren