Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bloedproef na nachtelijk ongeluk N59 Nieuwerkerk

Toegevoegd: 25-12-2023, 10.45 uur
De politie onderzoekt of de bestuurder onder invloed verkeerde.
De politie onderzoekt of de bestuurder onder invloed verkeerde.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - De politie onderzoekt of de automobilist die vannacht bij Nieuwerkerk in een sloot langs de N59 belandde al dan niet onder invloed reed. Het slachtoffer raakte gewond en werd naar een ziekenhuis gebracht.


Rond 01.35 uur werd gemeld dat een personenauto op zijn kop in een sloot langs de parallelweg van de Rijksweg (N59) lag. Onder meer de brandweer en een traumateam werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het traumateam kwam niet meer ter plaatse. Brandweerlieden hebben met behulp van een spreider de auto geopend waarna het slachtoffer uit de auto kon worden bevrijd.

Omdat onduidelijk was of er nog meer slachtoffers waren, heeft de brandweer de auto uit de sloot getild met behulp van een hulpverleningsvoertuig. Er bleken geen andere gewonden te zijn. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft het voertuig  vanaf de parallelweg opgetild en op de bergingswagen gezet.

Volgens de politie is de bestuurder een 34-jarige man uit de gemeente Goeree-Overflakkee. Bij de man is een bloedproef afgenomen om te controleren of de automobilist onder invloed verkeerde, zo laat de politie weten. De oorzaak van het ongeluk is volgens de politie niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (26-12-2023 om 18:30)
Willem....Wellicht is het u door de behoefte aan overhaaste conclusies ontgaan dat er bij een ongeval standaard wordt getest op alcohol..??....Bovendien is daarbij niet het getest worden hetgeen schuld bepaald, daar wachten we gelukkig nog altijd de uitslag voor af....Weet niet hoe het bij u zit maar heb toch echt al wel meerdere malen mogen blazen in mijn leven en daarna mijn onschuldige weg vervolgen...Dat er hier een bloedproef is afgenomen klinkt u misschien schuldiger in de oren maar is ook niets verrassends want gewond met spoed naar ziekenhuis...
Willem (25-12-2023 om 12:45)
Gaat deze persoon of zijn verzekering dit allemaal betalen? In het laatste geval moeten we allemaal meebetalen aan deze alcomobilist.
Cookie-instellingen beheren