Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Gevelbekleding laat los bij portiekwoning Oost-Souburg

Toegevoegd: 02-01-2024, 20.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – De brandweer is dinsdagavond ingezet voor een stormschade bij een gebouw aan de Vlissingsestraat in Oost-Souburg. De weg werd gedeeltelijk afgezet.


De brandweerlieden van Oost-Souburg en de brandweerlieden van de hoogwerker van Vlissingen werden omstreeks 19.35 uur opgeroepen voor een stormschade bij een portiekwoning op de kruising van de Vlissingsestraat, Karolingenbaan en de Burchtstraat.

Ter plaatse bleek dat er een (metalen) gevelbekleding was losgeraakt en van de buitenmuur was afgewaaid. De brandweer heeft gecontroleerd om de rest van de gevelbekleding nog wel vast zat. Tijdens de brandweerinzet was een gedeelte van de Karolingenbaan afgezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (3-1-2024 om 00:16)
@Loesoe: Helaas, de kwaliteit van nieuwbouw in Nederland is om te huilen en de huurder/koper betaald de hoofdprijs. Waar monumenten honderden jaren staan zijn deze krotjes gebouwd om over 30 jaar tegen de vlakte te gaan zodat er weer gebouwd kan worden en er weer geld verdient wordt.
Loesoe (2-1-2024 om 21:38)
Zou toch verwachten dat het kwalitatief gebouwd is...
Cookie-instellingen beheren