Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Brandweer ingezet voor omgevallen boom Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-01-2024, 00.39 uur
Twee brandweereenheden werden ingezet voor dit incident.
Twee brandweereenheden werden ingezet voor dit incident.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – De brandweer is dinsdagavond in Burgh-Haamstede ingezet voor omgevallen boom. De brandweer van Zierikzee werd ook ingezet.


De brandweerlieden werden omstreeks 20.10 uur voor de tweede keer opgeroepen voor een stormschade. Ditmaal aan de Kloosterweg. Hier bleek een boom omgewaaid te zijn en de openbare weg te blokkeren. Ook bleken er nog enkele loshangende takken op hoogte te hangen.

Nadat brandweer Zierikzee met hun hoogwerker deze takken had verwijderd, heeft de brandweer van Burgh-Haamstede de omgevallen boom in stukken gezaagd en de weg weer vrijgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dan Kersten (3-1-2024 om 21:21)
Nee, niet door burgers! Per direct een sttokverbod voor hout. Veel mensen/longpatienten hebben hier veel cq teveel last van!
Goedkoper (3-1-2024 om 13:22)
Laat dit de burgers doen voor brandhout. Mijn vader klom ook 20 m in een boom, om de boom om te zagen.
Cookie-instellingen beheren