Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto schiet van A58 bij Rilland, brandweer rukt uit

Toegevoegd: 03-01-2024, 21.58 uur
De auto werd getakeld door een bergingsbedrijf.
De auto werd getakeld door een bergingsbedrijf.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een personenauto is woensdagavond in de berm langs de A58 terecht gekomen en vervolgens een talud afgereden. Dat gebeurde tussen Rilland en Waarde. Onder meer de brandweer schoot te hulp.


Het ongeluk gebeurde rond 20.45 uur op de rijbaan richting Vlissingen, vlak voor het viaduct over de Hoofdweg bij Stationsbuurt. Naast de politie en de ambulancedienst werden ook twee brandweerwagens opgeroepen. Of er daadwerkelijk iemand gewond raakte bij het ongeval, is niet bekend.

Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto weer naar boven getrokken en vervolgens afgevoerd. Rijkswaterstaat zorgde ervoor dat de hulpdiensten veilig konden werken. Rond 21.35 uur was de auto getakeld. Kort hierna kon de snelweg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (4-1-2024 om 16:55)
De eerste gebeurtenis in Rilland, hoeveel volgen er nog? Rilland is de Bermuda-driehoek van Zeeland, altijd als ik daar moest werken waren er vreemde gevallen en ongevallen, ben ik de enige die dit opvalt? Er is daar iets loos.
Cookie-instellingen beheren