Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij kop-staartbotsing N666 Kapelle

Toegevoegd: 06-01-2024, 21.00 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Bij een botsing op de N666 bij Kapelle is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19.55 uur op de kruising van de Vierwegen en die Viaductweg (N289). Door onbekende oorzaak kwamen twee kleine personenauto’s met elkaar in botsing. Door de klap kwam één van de auto’s halverwege de kruising tot stilstand. Een ambulance en twee politieauto’s kwamen ter plaatse. Naast deze hulpdiensten werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Eén van de betrokkenen is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter was niet meer nodig. Bergingsbedrijf Kees Bek heeft beide auto’s afgesleept. Tijdens de afhandeling van het incident was de kruising gedeeltelijk afgesloten.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (7-1-2024 om 12:09)
Ik weet niet hoe jullie de zaak bekijken, maar volgens mij , zo aan de foto;s te zien, is het een kop-staartbotsing geweest. Een stonden ze alle twee voor het zelfde licht te "" Wachten ""
Rien (7-1-2024 om 12:03)
Ze staan op groen hoor.
Bewonder (7-1-2024 om 09:55)
ROOD is en blijft stoppen !!! Maar in dit dorp rijden we gewoon door
Albert (6-1-2024 om 22:36)
De ene stopt wel voor oranje en de ander geeft gas bij??
Cookie-instellingen beheren