Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere beknellingen bij ongeval N255 Colijnsplaat

Toegevoegd: 08-01-2024, 19.42 uur - Update: 08-01-2024, 21.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oost-Westweg (N255) bij Colijnsplaat zijn maandagavond meerdere personen bekneld geraakt. De brandweer schaalde op naar een middel-hulpverlening.


Ter hoogte van de Zuiddijk ontstond rond 19.15 uur een botsing waarbij drie personenauto's betrokken waren. De politie, ambulancedienst en de brandweer werden vervolgens opgeroepen om hulp te verlenen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke.

Volgens Veiligheidsregio Zeeland zaten drie personen vast in drie verschillende voertuigen en raakten zij alledrie gewond. Eén van de auto's stond op de weg, een ander in de berm en de laatste auto lag in ondiepe sloot. Nadat de slachtoffers waren bevrijd, werden zij overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Vanwege de aanrijding is de N255 zo'n 2,5 uur afgesloten geweest tussen de afslag naar de Kortgeenseweg en de rotonde bij Wissenkerke. Bergingsbedrijven hebben de voertuigen getakeld waarna het wegdek is gereinigd. Rond 21.40 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
driehoekje (11-1-2024 om 11:38)
Vlissinger, ik had het latere artikel nog niet gelezen. Blijkbaar onder invloed dus dan snap ik de reacties. Mijn reactie voor het lezen van dat artikel was omdat ik vaak mensen zie oordelen terwijl de oorzaak van een ongeval helemaal niet bekend is. Dat kan vervelend zijn voor de betrokkenen en voegt helemaal niets toe behalve ongepaste negativiteit. Overigens heeft koppie er bij houden niet altijd zin als er een dronken bestuurder op je in rijdt, dus begrijp ik jouw reactie nog niet helemaal. En ik vroeg niet om uitleg dat ogen op de weg houden handig is dus dat jij mij dat gaat uitleggen is je eigen keuze en daarom inderdaad te gek voor woorden. Ogen op de weg houden is inderdaad logisch maar voorkomt niet alle ongelukken.
Vlissinger (10-1-2024 om 19:26)
@driehoek, niet zo moeilijk hoor. Misschien eens wat meer artikelen lezen op HVzeeland voordat je oordeeld over wat andere mensen hier schrijven? Mensen hier lezen namelijk eerst voordat ze wat gaan zeggen. Als je even wat verder kijkt dan je neus lang is driehoek, dan zie je bij het volgende hvzeeland artikel over dit ongeluk dat er weer eentje onder invloed was. En ongevallen gebeuren altijd als mensen die goed opletten en dus afgeleid zijn...dus ogen op de weg en je gedachten bij autorijden houden is niet meer dan logisch. Dat ik jou dit allemaal nog moet uitleggen is eigenlijk te gek voor woorden.
driehoek (10-1-2024 om 10:32)
@vlissinger, hoezo heb je het over ogen op de weg en koppie er bij houden? Was je er bij? @een moeder, waar lees je rijden onder invloed? @willem, hoezo rijbewijs kwijt? Let alsjeblief allemaal op wat je zegt zonder iets te weten
Willem (9-1-2024 om 20:44)
Even een goede advocaat zodat meneer zijn rijbewijs kan houden en wat geld in de staatskas dan rijdt hij weer vrolijk rond.
een Moeder (9-1-2024 om 17:00)
Vreselyk als je weer lees .Ryden onder invloed. Je zal er maar zoo een tegenkomen Bizar .nooit en nooit geen rybewys meer terug geven .
Vlissinger (8-1-2024 om 23:14)
Wat een klappers de laatste weken. Je vraagt je telkens weer af hoe ze het voor elkaar krijgen terwijl autorijden echt niet zo moeilijk is. Het lijkt wel het wilde westen hier in Zeeland. Koppie erbij houden jongens. Ogen op de weg. Beterschap voor de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren