Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Betrokkene ongeval N255 Colijnsplaat onder invloed

Toegevoegd: 09-01-2024, 15.11 uur
Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.
Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Een van de betrokkenen van het ongeluk dat gisteravond plaatsvond op de Oost-Westweg (N255) bij Colijnsplaat verkeerde onder invloed. Dat laat de politie desgevraagd weten.


Drie personenauto’s kwamen rond 19.15 uur met elkaar in botsing ter hoogte van de Zuiddijk. Eén van de auto's kwam op de weg tot stilstand, een ander voertuig stond in de berm en de laatste auto lag in een ondiepe sloot. De brandweer moest er aan te pas komen om verschillende gewondente bevrijden.

Volgens de politie was één van de automobilisten onder invloed van alcohol. Het gaat om een 39-jarige man uit Kamperland. Het team Verkeer van de politie doet nog nader onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (9-1-2024 om 17:26)
En ja hoor, weer zo'n gewetenloze koekebakker die lekker bezopen medeweggebruikers in gevaar brengt. Blij voor die idioot dat de verzekering niet gaat betalen en zijn auto naar de sloop kan. Dit mag wat kosten.
Cookie-instellingen beheren