Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 13-01-2024, 18.07 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Op de Molendijk (N673) in Yerseke heeft zaterdag aan het einde van de middag een aanrijding plaatsgevonden. Twee personen raakten gewond. Er ontstond flink wat schade.


Ter hoogte van de Molendijkseweg ontstond omstreeks 16.25 uur een botsing plaats tussen twee personenauto's. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen. De gewonden zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Zeker één van de slachtoffers werd met spoed afgevoerd.

Bergingsbedrijf Van Egeraat uit Rilland werd opgeroepen om te de beide voertuigen takelen. Deze klus zat er kort na 18.00 uur op. Vanwege het ongeluk was in de tussentijd geen verkeer mogelijk tussen de kruising met de Molendijkseweg en de rotonde bij de kruising met de Welleweg.

Aanpassingen
De N673 is al jarenlang berucht vanwege de regelmaat waarop hier verkeersongevallen plaatsvinden. De kruising waar nu een ongeluk plaatsvond, wordt in de toekomst ook aangepast. "De vorm van het kruispunt wordt aangepast, zodat Molendijk richting Yerseke - Molendijkseweg de doorgaande rijrichting wordt. Vanuit de parallelweg wordt een verplichte rijrichting voor vrachtauto’s richting de Molendijkseweg ingesteld", zo is de lezen op de website van de provincie Zeeland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (14-1-2024 om 13:24)
@r, Het is niet bedoelt als een berg speculaties. Feit is dat de voorste af wilde slaan en dat de achterste dat om wat voor reden dan ook niet in de gaten had. Dat is geen speculatie maar realiteit. :-) Daarnaast is het juist goed om het telefoongebruik in het verkeer even aan te halen ook al is dat misschien bij dit ongeval niet van toepassing. Je mag dat natuurlijk zelf beoordelen zoals het jou goed uitkomt maar het boeit niets wat jij ervan vindt als het om veiligheid gaat. Veiligheid is belangrijker. Jij mag het als speculatie zien hoor. Lekker belangrijk. :-)
r (14-1-2024 om 10:48)
@ vlissinger , maar wat hebben we nu wel aan jou reactie ? Een berg speculaties en verder niets...?
fietser (14-1-2024 om 10:48)
@Vlissinger, of gewoon niet opletten en onvoldoende afstand houden. Denken dat ie wel snel af zal slaan.
Vlissinger (13-1-2024 om 19:12)
De voorste wilde linksaf slaan. De achterste was afgeleid. Duimen voor deze bestuurder dat het niet de telefoon is geweest. Ik mag er vanuit gaan dat dit altijd standaard wordt gecontroleerd. Zou wel zo handig zijn want het scheelt de verzekeringsdiensten klauwen vol geld zoveel ongevallen er door mobieltjes zijn. En voor diegene die weer raar op mijn bericht wil reageren, ik zeg dus niet dat het een mobieltje hoeft te zijn want het kan net zo goed een hartaanval, beroertje etc zijn geweest. Eentje moest sowieso met spoed naar het ziekenhuis. Dat zou dus ook (hoeft dus niet) heel goed een onwel geworden bestuurder kunnen zijn geweest die er achter op geklapt is. Misschien lezen we het nog wel. Sterkte aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren