Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 261 km

KNMI verkort code geel voor Zeeland

Toegevoegd: 15-01-2024, 20.47 uur
KNMI verkort code geel voor Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De meteorologen van het KNMI hebben code geel vanwege kans sneeuw en gladheid ingekort tot vannacht.


De weersdeskundigen hadden vanwege de aanwezige kans op winterse sneeuwbuien en kans op gladheid code geel afgegeven tot woensdag 00.00 uur. Vanavond is deze periode ingekort tot dinsdagmorgen 09.00 uur.

De weersomstandigheden kunnen voor hinder in het verkeer en bij buitenactiviteiten zorgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (16-1-2024 om 06:08)
Het weer voorspellen meerdaagse Dat is natte vingerwerk . Terug naar Pelleboer.Gewoon Boerenwijsheid.O.sorry ,de meeste kunnen Pelleboer niet. Ps iedereen kan een praatje maken over weercomputermodellen.Vaak zijn de ingestelde weercomputers het ook niet met elkaar eens. Bij hitte in Europa,dan is het in nederland ook heet. Bij storm richting nederland dan gaat het stomen in nederland. Bij smeltende sneeuw of regen in de bergen dan lopen de rivieren neder-nederland over. P.s kijk een dag voor u weg gaat naar het weer en ook de dag als u weg moet en rijd defensief en voorzichtig. Enz.Enz.
mar (16-1-2024 om 00:06)
Volgens buienradar ook helemaal geen sneeuw te zien, dus.
Cookie-instellingen beheren